Ürün Detayı

FALCON NM 151 MQL YAĞI - Saf Kesme Yağı

Ürün Kodu: 0

FALCON NM 151 MQL YAĞI, yüksek kalitede ham maddelerden oluşan sentetik ve çevreye uyumlu bir yağdır. Çözülemeyen pigment içermez, silikon ve klorin içermez. Nötr davranışı nedeniyle, tüm yaygın malzemelerin işlenmesinde çok yüksek performans göstermektedir, Ayrıca malzemelerin krom işlenmesi için de uygundur.

FALCON NM 151 MQL YAĞI, çok geniş işleme ve sıvama operasyonuna uygun evrensel bir yağdır. Alüminyum Tüp (Diş macunu, İlaç tüpleri vb.) ve ince malzemeli çelik tüplerin şekillendirme ve kesme işlemlerinde kullanılır. Tüm Alüminyum alaşımlarının işlenmesinde ve şekillendirme işlemlerinde çok başarılı bir performansa sahip üst segment üründür. Tüm MQL ve Minimum yağlama sistemleri için uygundur. Özel bir avantajı ise sıra dışı yağ buharı oluşumu ve uygulama sırasında hiçbir şekilde rahatsız edici koku vermemesidir. İşletmelerin Yağ maliyetlerinin düşürülmesinde çok etkili bir üründür.

FALCON NM 151 MQL YAĞI, yüksek taşıma kapasitesine sahiptir ve iyi bir yağlama sergiler. Aynı yanma noktasıyla Arttırılmış bir buharlaşma hızı gösterir. Kuru yüzeyler (düzleştirme veya testereyle kesme gibi) için tercih edilmektedir. FALCON NM 151 MQL YAĞI oksidasyona karşı mükemmel bir stabiliteye sahiptir.

Technical Data

Görünüm Açık Sarı - Berrak .
Viscosity @ 40°C yaklaşık. 8,5 mm²/s ASTM D 7042
Viscosity @ 100°C yaklaşık. 2,5 mm²/s ASTM D 7042
Density @ 20°C  0,860 g/cm³ ASTM D 7042
Alevlenme noktası 200 °C DIN EN ISO 2592
Çözünürlülük Suda çözünmez